Резултати

еНаука >  Резултати >  Microstructural, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films
Назив: Microstructural, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films
Аутори: Kostić, Marija  ; Bajac, Branimir  ; Bajac, Jelena  ; Janjušević, Ljiljana  ; Antov, Mirjana  
Година: 2022
Публикација: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy-ICOSTEE 2022, Szeged, Hungary, March 24
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-306-853-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 91-91
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795341
URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/1/2022_icostee.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Kostić, Marija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.