Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of plant protein on dought properties and quality of wholemeal spelt bread, 8th International Congress "Flour-Bread '15" & 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, 29-30.10.2015.
Назив: Influence of plant protein on dought properties and quality of wholemeal spelt bread, 8th International Congress "Flour-Bread '15" & 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, 29-30.10.2015.
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Belić, Zorica; Škrobot, (Jambrec) Dubravka  ; Miljanić, (Krulj) Jelena  ; Kojić, (Brkljača) Jovana  ; Pestorić, Mladenka  
Година: 2015
Публикација: International congres of flour-bread and Croatian congres of cereal technologists, 8, Opatija, Hrvatska, 2015, 29. okt - 30. okt
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 39-39
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795434
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Kojić, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.