Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of plant protein on dought properties and quality of wholemeal spelt bread, 8th International Congress "Flour-Bread '15" & 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, 29-30.10.2015.
Назив: | Influence of plant protein on dought properties and quality of wholemeal spelt bread, 8th International Congress "Flour-Bread '15" & 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, 29-30.10.2015. | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Belić, Zorica; Škrobot, (Jambrec) Dubravka ; Miljanić, (Krulj) Jelena ; Kojić, (Brkljača) Jovana ; Pestorić, Mladenka | Година: | 2015 | Публикација: | International congres of flour-bread and Croatian congres of cereal technologists, 8, Opatija, Hrvatska, 2015, 29. okt - 30. okt | ISSN: | 1848-2554 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 39-39 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795434 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kojić, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.