Резултати

еНаука >  Резултати >  A systematic review of phytochemicals in oat and buckwheat
Назив: A systematic review of phytochemicals in oat and buckwheat
Аутори: Raguindin, Peter Francis; Itodo, Oche Adam; Stoyanov, Jivko; Dejanovic, Gordana M; Gamba, Magda; Asllanaj, Eralda; Minder, Beatrice; Bussler, Weston; Metzger, Brandon; Muka, Taulant;
Година: 2021
Публикација: FOOD CHEMISTRY
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 338 str. 127982-127982
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.127982
WoS-ID: 000580559700003
Scopus-ID: 2-s2.0-85090885668
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796997
Пројекат: Standard Process
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

90
SCOPUSTM
43
OpenCitations
67
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.