Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of the contact time of different oak wood chips on red wine phenolic composition evolution after bottling
Назив: Impact of the contact time of different oak wood chips on red wine phenolic composition evolution after bottling
Аутори: Jordao, Antonio M; Costa, Filipa A; Fontes, Luisa; Correia, Ana C; Miljić, Uroš D  ; Puskaš, Vladimir S  ; Nunes, FM; Cosme, F
Година: 2019
Публикација: 42nd World Congress of Vine and Wine / BIO Web of Conferences
ISSN: 2117-4458 Претражи идентификатор
Издавач: Les Ulis: EDP sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 15 str. Article Number 02019
DOI: 10.1051/bioconf/20191502019
WoS-ID: 000509352700055
Scopus-ID: 2-s2.0-85104951043
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/804734
Пројекат: FCTPortuguese Foundation for Science and Technology
Chemistry Research Centre in Vila Real (CQ-VR)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.