Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of the contact time of different oak wood chips on red wine phenolic composition evolution after bottling

Назив: | Impact of the contact time of different oak wood chips on red wine phenolic composition evolution after bottling | Аутори: | Jordao, Antonio M; Costa, Filipa A; Fontes, Luisa; Correia, Ana C; Miljić, Uroš D ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 42nd World Congress of Vine and Wine / BIO Web of Conferences | ISSN: | 2117-4458![]() ![]() |
Издавач: | Les Ulis: EDP sciences | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 15 str. Article Number 02019 | DOI: | 10.1051/bioconf/20191502019 | WoS-ID: | 000509352700055 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85104951043 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/804734 | Пројекат: | FCTPortuguese Foundation for Science and Technology Chemistry Research Centre in Vila Real (CQ-VR) |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.