Резултати

еНаука >  Резултати >  Stem scar - Major pathway for quality changes in tomato fruit stored at different temperatures
Назив: Stem scar - Major pathway for quality changes in tomato fruit stored at different temperatures
Аутори: Ilic, Zoran S  ; Fallik, Elazar
Година: 2006
Публикација: Proceedings of the 1st International Symposium on Fresh Food Quality Standards: Better Food by Quality and Assurance
ISSN: 0567-7572 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: br. 741 str. 213-219
WoS-ID: 000248217900024
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/804976
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.