Резултати
еНаука >
Резултати >
Long Chain Polyunsaturated Fatty Acids (LCPUFAs) in the Prevention of Food Allergy
Назив: | Long Chain Polyunsaturated Fatty Acids (LCPUFAs) in the Prevention of Food Allergy | Аутори: | Hoppenbrouwers, Tamara; Cvejic-Hogervorst, Jelena M ; Garssen, Johan; Wichers, Harry J; Willemsen, Linette EM | Година: | 2019 | Публикација: | FRONTIERS IN IMMUNOLOGY | ISSN: | 1664-3224 Frontiers in Immunology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 | DOI: | 10.3389/fimmu.2019.01118 | WoS-ID: | 000468760900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85067540350 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/811615 | Пројекат: | European Union | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.