Резултати

еНаука >  Резултати >  Long Chain Polyunsaturated Fatty Acids (LCPUFAs) in the Prevention of Food Allergy
Назив: Long Chain Polyunsaturated Fatty Acids (LCPUFAs) in the Prevention of Food Allergy
Аутори: Hoppenbrouwers, Tamara; Cvejic-Hogervorst, Jelena M  ; Garssen, Johan; Wichers, Harry J; Willemsen, Linette EM
Година: 2019
Публикација: FRONTIERS IN IMMUNOLOGY
ISSN: 1664-3224 Frontiers in Immunology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10
DOI: 10.3389/fimmu.2019.01118
WoS-ID: 000468760900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85067540350
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/811615
Пројекат: European Union
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

45
SCOPUSTM
31
OpenCitations
41
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.