Резултати

еНаука >  Резултати >  Bread-making quality and stability of winter wheat grown in semiarid conditions
Назив: Bread-making quality and stability of winter wheat grown in semiarid conditions
Аутори: Mladenov, Novica  ; Misic, T; Przulj, Novo M  ; Hristov, Nikola S
Година: 2001
Публикација: ROSTLINNA VYROBA
ISSN: 0370-663X Rostlinna Vyroba Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 4 str. 160-166
WoS-ID: 000168213600006
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/817745
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.