Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative properties of wheat flours
Назив: Antioxidative properties of wheat flours
Аутори: Sakac, Marijana B  ; Sekulić, Radmila; Gyura, Julianna F ; Pestorić, Mladenka  
Година: 2007
Публикација: ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
ISSN: 0250-6807 Annals of Nutrition and Metabolism Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 51 str. 143-143
WoS-ID: 000248185400334
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/824541
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.