Резултати

еНаука >  Резултати >  Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction
Назив: Valorization Potential of Oilseed Cakes by Subcritical Water Extraction
Аутори: Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Morais, Simone; Delerue-Matos, Cristina; Vieira, Elsa; Spigno, Giorgia
Година: 2020
Публикација: Applied Science
ISSN: 2076-3417 Applied Sciences-Basel Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 24 str. Article number 8815
DOI: 10.3390/app10248815
WoS-ID: 000603506700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85103646062
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/826818
Пројекат: Ministry of education, science and technological development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200134, 5537 DRI]
Portuguese Foundation for Science and TechnologyPortuguese Foundation for Science and Technology
FCT/MCTES through national funds
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

20
SCOPUSTM
12
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.