Резултати

еНаука >  Резултати >  Special Issue: Processing Foods: Process Optimization and Quality Assessment
Назив: Special Issue: Processing Foods: Process Optimization and Quality Assessment
Аутори: Sipos, Peter; Radojcin, Milivoj T
Година: 2023
Публикација: PROCESSES
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Тип резултата: Уређивачки рад
Колација: vol. 11 br. 3 str. 851-851
DOI: 10.3390/pr11030851
WoS-ID: 000960560700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85151330471
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828268
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.