Резултати

еНаука >  Резултати >  The integrity of coffee in Serbia: State-of-the-art, gaps and need for knowledge transfer
Назив: The integrity of coffee in Serbia: State-of-the-art, gaps and need for knowledge transfer
Аутори: Pastor, Kristian  ; Dobrijević, Dejan  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / Second International Conference SensorFINT Conference, Annual Workshop of the work group Chemometrics & Quality Assurance, Berlin, 5th – 7th June 2023
Издавач: Cost Action 19145 SensorFINT — European Network for assuring food integrity using non-destructive spectral sensors
GDCh - German Chemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 107-108
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835334
URL: https://drive.google.com/file/d/1elkw_gDBts9ePn8bceBem1X_ftPv500Q/view
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Pastor, Kristian
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.