Резултати

еНаука >  Резултати >  Extraction and quantification of tropomyosin in selected samples of shellfish
Назив: Extraction and quantification of tropomyosin in selected samples of shellfish
Аутори: Radomirović, Mirjana Ž.  ; Gligorijević, Nikola  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Rajković, Andreja  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts - XXI EuroFoodChem conference, 22nd-24th November, 2021, Virtual Congress
Издавач: Sociedade Portuguesa de Química
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-989-8124-34-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 118-118
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/839545
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6025
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7280
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
ShellPCR - Development of Elisa and Immuno-PCR for Sensitive and Specific Detection of Shellfish Tropomyosin
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца