Резултати

еНаука >  Резултати >  Resveratrol and fibrinogen interactions
Назив: Resveratrol and fibrinogen interactions
Аутори: Gligorijević, Nikola  ; Radomirović, Mirjana  ; Rajković, Andreja  ; Nedić, Olgica  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: FoodEnTwin Symposium “Novel analytical approaches in food and environmental sciences”, Book of Abstracts, 16th-18th June, 2021, Belgrade, Serbia
Издавач: University of Belgrade - Faculty of Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 15-15
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6033
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7284
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/839547
Пројекат: Belgian Special Research Fund BOF STG, grant number 01N01718
Serbian Academy of Sciences and Arts, grant number F-26
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200019 (Univerzitet u Beogradu, Institut za primenu nuklearne energije - INEP)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца