Резултати

еНаука >  Резултати >  Biotechnological tools for cereal dietary fibre modifications
Назив: Biotechnological tools for cereal dietary fibre modifications
Аутори: Torbica, Aleksandra  ; Radosavljević, Miloš  ; Belović, Miona  ; Đukić, Nevena  ; Marković, Stefan  ; Tamilselvan, T.; Prabhasankar, Pichan
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts / 4th ISEKI E-conferences Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy, November 10-12, 2021
Издавач: Timişoara: Copyright © Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Mihai I of Romania”
Timişoara: Editura AGROPRINT
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-606-785-162-5
Колација: str. 122-123
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/840026
URL: https://www.researchgate.net/profile/Teresa-Madureira/publication/358263719_Food_Texture_Quality_Safety_and_Biosecurity_in_the_Global_Bioeconomy_4th_ISEKI-Food_E-conference_Book_of_Abstracts/links/61f909b5007fb504472ca34d/Food-Texture-Quality-Safety-and-Biosecurity-in-the-Global-Bioeconomy-4th-ISEKI-Food-E-conference-Book-of-Abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
(Preuzeto iz KNR-a) Radosavljević, Miloš
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.