Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate
Назив: Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate
Аутори: Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Blaževska, Zagorka
Година: 2024
Публикација: Journal of Food Measurement and Characterization
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 1 str. 772-782
DOI: 10.1007/s11694-023-02210-1
WoS-ID: 001091909700007
Scopus-ID: 2-s2.0-85175090981
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6787
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/841915
Пројекат: “Production of functional chocolate enriched with plant extracts Salvia Lavandiulaefolia and Malpighiaglabra” (Innovation Vaucher ID number 705/2020, Innovation Fond Republic of Serbia)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

1
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.