Резултати

еНаука >  Резултати >  The Influence of the Use of Traditional Food Products on Business of Restaurants in South Backa Area
Назив: The Influence of the Use of Traditional Food Products on Business of Restaurants in South Backa Area
Аутори: Šmugović Stefan  ; Lazarević Jasmina  ; Peulić Tatjana  ; Ivanović Velibor  
Година: 2022
Публикација: Creative Culture Capitals, International Conference Contemporary Trends in Tourism and Hospitality (CTTH), Creative Culture Capitals, Novi Sad, Republika Srbija, 2022, 17-19 November
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7031-519-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 51(1)
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=134958&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/845335
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.