Резултати

еНаука >  Резултати >  Definition of the optimal freezing rate-2. Investigation of the physico-chemical properties of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates
Назив: Definition of the optimal freezing rate-2. Investigation of the physico-chemical properties of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates
Аутори: Petrović, Lidija  ; Grujić, Radoslav; Petrović, M.
Година: 1993
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 3 str. 319-331
DOI: 10.1016/0309-1740(93)90004-2
Scopus-ID: 2-s2.0-21144466317
PMID: 22060150
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14734
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846121
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

76
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
64
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.