Резултати
еНаука >
Резултати >
Definition of the optimal freezing rate-2. Investigation of the physico-chemical properties of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates
Назив: | Definition of the optimal freezing rate-2. Investigation of the physico-chemical properties of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates | Аутори: | Petrović, Lidija ; Grujić, Radoslav; Petrović, M. | Година: | 1993 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 33 br. 3 str. 319-331 | DOI: | 10.1016/0309-1740(93)90004-2 | Scopus-ID: | 2-s2.0-21144466317 | PMID: | 22060150 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14734 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846121 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
76
SCOPUSTM
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
64
OpenCitations
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.