Резултати

еНаука >  Резултати >  Decrease of aflatoxin B1 in yoghurt and acidified milks
Назив: Decrease of aflatoxin B<inf>1</inf> in yoghurt and acidified milks
Аутори: Rašić, Jeremija; Škrinjar, Marija; Markov, Siniša
Година: 1991
Публикација: Mycopathologia
ISSN: 0301-486X Mycopathologia Претражи идентификатор
Издавач: Springer link
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 113 br. 2 str. 117-119
DOI: 10.1007/BF00442421
Scopus-ID: 2-s2.0-0025924763
PMID: 113
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12409
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846183
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

27
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.