Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way
Назив: Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way
Аутори: Okanović, Đorđe; Vesković-Moračanin, Slavica; Karan, Dragica; Džinić, Natalija; Jokanović, Marija; Babić, Jelena; Parunović, Nenad
Година: 2012
Тип резултата: Конференцијски рад
Scopus-ID: 2-s2.0-84926034921
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5681
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846582
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.