Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way
Назив: | Characteristics of color and texture of fermented "uzicka" sausages produced in the traditional way | Аутори: | Okanović, Đorđe; Vesković-Moračanin, Slavica; Karan, Dragica; Džinić, Natalija; Jokanović, Marija; Babić, Jelena; Parunović, Nenad | Година: | 2012 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926034921 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5681 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846582 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.