Резултати

еНаука >  Резултати >  Prevalence and Main Factors for Salmonella Spreading in Wild Boars — A Risk for Food Safety
Назив: Prevalence and Main Factors for Salmonella Spreading in Wild Boars — A Risk for Food Safety
Аутори: Petrović, Jelena  ; Mirčeta, Jovan; Prodanov-Radulović, Jasna  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 339-343
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.64
Scopus-ID: 2-s2.0-85179107717
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/724
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/847648
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/726
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Petrović, Jelena
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.