Резултати
еНаука >
Резултати >
Functional and biological properties of isolated chickpea (Cicer arietinum L.) seed protein
Назив: | Functional and biological properties of isolated chickpea (Cicer arietinum L.) seed protein | Аутори: | Perović, Milica ; Milošević Puhačin, Maja ; Antov, Mirjana | Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts, International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy-ICOSTEE, Szeged, 24th of March 2022 | Издавач: | Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-963-306-853-3 Претражи идентификатор | Колација: | str. 86-86 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/849342 | URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/1/2022_icostee.pdf https://acta.bibl.u-szeged.hu/75256/ |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Perović, Milica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.