Резултати

еНаука >  Резултати >  Junk Yeast from Brewery as Productive Micoorganism in Bakery Industry
Назив: Junk Yeast from Brewery as Productive Micoorganism in Bakery Industry
Аутори: Dodić, Siniša  ; Popov, Stevan ; Mastilović, Jasna  ; Dodić, Jelena  
Година: 2001
Публикација: Romanian Biotechnological Letters
ISSN: 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор
Издавач: Bucureşti: Ars Docendi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 6 br. 3 str. 233-241
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/851164
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Dodić, Siniša
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.