Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of extruded wheat germ on cookie quality
Назив: The influence of extruded wheat germ on cookie quality
Аутори: Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Bojanić, Nemanja  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  
Година: 2019
Публикација: Proceedings / VI International Congress on Engineering, Environment and Materials in Processing Industry, Jahorina, March 11-13. 2019
Издавач: Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-28-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 74-78
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/851727
URL: https://www.tfzv.ues.rs.ba/english/index.php/2019/03/10/international-congress-engineering-ecology-and-materials-in-the-processing-industry-from-11-to-13-march/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.