Резултати
еНаука >
Резултати >
Flexibility and Amendments of the Codex Alimentarius Aimed Towards Small Food Business Entities

Назив: | Flexibility and Amendments of the Codex Alimentarius Aimed Towards Small Food Business Entities | Аутори: | Boris Mrdović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Faculty of Philology, University of Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 495-499 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.95 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85179083471 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852712 https://unilib.phaidrabg.rs/o:3375 |
URL: | http://dx.doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.95 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Jovanović, Jelena | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.