Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Reduction of Salt Content in Meat Products | Аутори: | Babić, Milenko; Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 277-280 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.51 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85179085452 | URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:3326 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852736 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Babić-Milijašević, Jelena | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.