Резултати

еНаука >  Резултати >  Reduction of Salt Content in Meat Products
Назив: Reduction of Salt Content in Meat Products
Аутори: Babić, Milenko; Vranić, Danijela  ; Borović, Branka  ; Babić Milijašević, Jelena  ; Gerić, Tamara  ; Lilić, Slobodan
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 277-280
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.51
Scopus-ID: 2-s2.0-85179085452
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:3326
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852736
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Babić-Milijašević, Jelena
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.