Резултати

еНаука >  Резултати >  Amino acid based legume authenticity method: bean and pea
Назив: Amino acid based legume authenticity method: bean and pea
Аутори: Ilić, Marko  ; Pastor, Kristian  ; Ačanski, Marijana  ; Vujić, Đura 
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / 9th Conference of Young Chemists of Serbia, Novi Sad, November 4th 2023
Издавач: Beograd: Serbian Chemical Society and Serbian Young Chemists’ Club
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-084-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 136-136
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/853197
URL: https://www.shd.org.rs/wp-content/uploads/2023/11/9CYCS_Book-of-Abstracts.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Pastor, Kristian
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.