Резултати
еНаука >
Резултати >
Medicinal properties of buckwheat products and honey in compliance with food safety regulatory requirements
Назив: | Medicinal properties of buckwheat products and honey in compliance with food safety regulatory requirements | Аутори: | Popović, Vera ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Journal of Agricultural, Food and Environmental Sciences | ISSN: | 2545-4315![]() ![]() |
Издавач: | Skopje : Ss Cyril and Methodius University in Skopje, Faculty of Agricultural Sciences and Food | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 76 br. 3 str. 16-24 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3980 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/853735 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.