Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj sorte i povećane količine azota na morfološke i tehnološke osobine pivarskog ječma
Назив: Uticaj sorte i povećane količine azota na morfološke i tehnološke osobine pivarskog ječma
Аутори: Đorđe Glamočlija ; Dražić, Gordana; Ikanović, Jela  ; Popović, Vera  
Година: 2011
Публикација: Zbornik Institutа PKB Agroekonomik, XXV S. agronoma, veterinara i tehnologa,. 23-24.2.2011, Padinska Skela
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. 55-67
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/855594
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Vera
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.