Резултати
еНаука >
Резултати >
Importance of broad bean in the diet and the possibility of more rational use of main and by-products

Назив: | Importance of broad bean in the diet and the possibility of more rational use of main and by-products | Аутори: | Ikanović, Jela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Proceedings, 26th International Eco Conference and 12th Safe Food, Novi Sad, Serbia, September 21-23 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-83177-59-2![]() ![]() |
Колација: | str. 343-352 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/855774 | URL: | https://fiver.ifvcns.rs/bitstream/id/8682/bitstream_8682.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Vera | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.