Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of sensory and instrumental methods in determination of honey color
Назив: Comparison of sensory and instrumental methods in determination of honey color
Аутори: Maravić, Nikola  ; Škrobot, Dubravka  ; Sakač, Marijana  ; Tomić, Jelena  ; Marić, Aleksandar  ; Peulić, Tatjana  ; Novaković, Aleksandra  
Година: 2022
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-550-0 Претражи идентификатор
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/209
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856806
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.