Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of essential oil and hydrolate from anisi fructus (Pimpinella anisum L.)
Назив: Antioxidant activity of essential oil and hydrolate from anisi fructus (Pimpinella anisum L.)
Аутори: Stanojević, Jelena  ; Simonovic, Natasa  ; Stanojevic, Ljiljana  ; Milenkovic, Aleksandra  ; Zvezdanovic, Jelena  ; Cvetkovic, Dragan  
Година: 2022
Публикација: Book of abstracts - XIV Conference of Chemists, Technologists, and Environmentalists of Republic of Srpska
Издавач: Banja Luka : University in Banja Luka, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99938-54-96-8
Колација: str. 105-105
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859986
URL: https://savjetovanje.tf.unibl.org/home/digital-library/book-of-abstracts/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Stanojević, Jelena
Напомена о доступности: Пуни текст није доступан ни у електронској, ни у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.