Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of packaging solutions on changes of compisition and microbial count of fully ripe apricot fruits

Назив: | Influence of packaging solutions on changes of compisition and microbial count of fully ripe apricot fruits | Аутори: | Plavšić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 6th SEE International Postharvest Conference Quality Management in Postharvest Systems, 26–28 June, Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-059-9![]() ![]() |
Колација: | str. 62-62 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862625 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Milović, Maja | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.