Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of packaging solutions on changes of compisition and microbial count of fully ripe apricot fruits
Назив: Influence of packaging solutions on changes of compisition and microbial count of fully ripe apricot fruits
Аутори: Plavšić, Dragana  ; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Milović Miodragović, Maja  ; Milić, Biserka  ; Magazin, Nenad  
Година: 2019
Публикација: 6th SEE International Postharvest Conference Quality Management in Postharvest Systems, 26–28 June, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-059-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 62-62
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862625
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Milović, Maja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.