Резултати

еНаука >  Резултати >  LEAN MEAT CONTENT OF PIG’S CARCASSES IN THE EIGHT SLAUGHTERHOUSES IN THE REGION OF VOJVODINA, SERBIA
Назив: LEAN MEAT CONTENT OF PIG’S CARCASSES IN THE EIGHT SLAUGHTERHOUSES IN THE REGION OF VOJVODINA, SERBIA
Аутори: Radović, Ivan  ; Polovinski, Horvatovi Miroslava  ; Mirkov, Mile  ; Malešević, Savo
Година: 2021
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5660 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 48 br. 1 str. 23-28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/863134
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Polovinski-Horvatović, Miroslava
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.