Резултати
еНаука >
Резултати >
LEAN MEAT CONTENT OF PIG’S CARCASSES IN THE EIGHT SLAUGHTERHOUSES IN THE REGION OF VOJVODINA, SERBIA
Назив: | LEAN MEAT CONTENT OF PIG’S CARCASSES IN THE EIGHT SLAUGHTERHOUSES IN THE REGION OF VOJVODINA, SERBIA | Аутори: | Radović, Ivan ; Polovinski, Horvatovi Miroslava ; Mirkov, Mile ; Malešević, Savo | Година: | 2021 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5660 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 48 br. 1 str. 23-28 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/863134 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Polovinski-Horvatović, Miroslava | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.