Резултати
еНаука >
Резултати >
Gliadin allele composition and technological quality traits in bread wheat genotypes

Назив: | Gliadin allele composition and technological quality traits in bread wheat genotypes | Аутори: | Knežević, Desimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 6th Congress of the Serbian Genetic Society. 13-17 October, 2019., Vrnjačka Banja, Serbia, Book of abstracts pp. 152. Publisher: Serbian Genetic Society, Belgrade, Serbia. Editors: Branka Vasiljević, Aleksandra Patenković, Nađa Nikolić. ISBN 978-86-87109-15-5. | Издавач: | Serbian Genetic Society, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Остало | ISBN: | 978-86-87109-15-5![]() ![]() |
Колација: | str. 152-152 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/863764 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6996 |
URL: | http://www.dgsgenetika.org.rs/assets/Uploads/Book-of-Apstracts-6th-Congress-SGS.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Branković, Gordana Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.