Резултати

еНаука >  Резултати >  Identification of S-adenosyl-L-homocysteine hydrolase from banana fruit as a novel plant panallergen
Назив: Identification of S-adenosyl-L-homocysteine hydrolase from banana fruit as a novel plant panallergen
Аутори: Đurašinović, Tatjana; Lopandić, Zorana  ; Protić-Rosić, Isidora  ; Nešić, Andrijana  ; Trbojević-Ivić, Jovana  ; Jappe, Uta; Gavrović-Jankulović, Marija  
Година: 2024
Публикација: Food chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Barking : Elsevier Applied Science Publishers
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 437 br. Part 1 str. 137782
DOI: 10.1016/j.foodchem.2023.137782
WoS-ID: 001098551600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85174747738
PMID: 37871426
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6338
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865450
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814623024007?via%3Dihub
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.