Резултати
еНаука >
Резултати >
Fizičkohemijske karakteristike melase šećerne repe korišćene kao medijum za osmotsku dehidraciju svinjskog mesa
Назив: | Fizičkohemijske karakteristike melase šećerne repe korišćene kao medijum za osmotsku dehidraciju svinjskog mesa Physicochemical characteristics of sugar beet molasses used as the medium for osmotic dehydration of pork meat |
Аутори: | Pavlović, Mirjana; Ostojić, Sanja ; Zlatanović, Snežana ; Mitić-Ćulafić, Dragana ; Kovačević, Olgica; Micić, Darko | Година: | 2014 | Публикација: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 18 br. 3 str. 115-118 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/364 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865918 |
Пројекат: | Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње Утицај сорте и услова гајења на садржај биоактивних компоненти јагодастог и коштичавог воћа и добијање биолошки вредних производа побољшаним и новим технологијама |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |