Резултати

еНаука >  Резултати >  Fizičkohemijske karakteristike melase šećerne repe korišćene kao medijum za osmotsku dehidraciju svinjskog mesa
Назив: Fizičkohemijske karakteristike melase šećerne repe korišćene kao medijum za osmotsku dehidraciju svinjskog mesa
Physicochemical characteristics of sugar beet molasses used as the medium for osmotic dehydration of pork meat
Аутори: Pavlović, Mirjana; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Kovačević, Olgica; Micić, Darko  
Година: 2014
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 3 str. 115-118
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/364
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865918
Пројекат: Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Утицај сорте и услова гајења на садржај биоактивних компоненти јагодастог и коштичавог воћа и добијање биолошки вредних производа побољшаним и новим технологијама
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца