Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakteristike i mogućnosti primene jestivih filmova na bazi skroba
Назив: Karakteristike i mogućnosti primene jestivih filmova na bazi skroba
Characteristics and possibilities of application of edible starch based films
Аутори: Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Lević, Ljubinko ; Pezo, Lato  ; Hromiš, Nevena  ; Popović, Senka  
Година: 2012
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Društvo za ishranu Srbije
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 53 br. 2 str. 64-68
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/235
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865939
URL: https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%2614692&page=0&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d14692
Пројекат: Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца