Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj masti bez trans-masnih kiselina na fizičke karakteristike i oksidativnu stabilnost mazivog krem proizvoda
Назив: Uticaj masti bez trans-masnih kiselina na fizičke karakteristike i oksidativnu stabilnost mazivog krem proizvoda
The Influence of Fat Without Trans-Fatty Acids on Physical Characteristics and Oxidative Stability of Cocoa Spread
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Aleksić, Suzana; Stožinić, Milica  ; Jerinić, Mia; Zarić, Danica  ; Romanić, Ranko  
Година: 2023
Публикација: Zbornik radova - Proceedings / 64. savetovanje "Proizvodnja i prerada uljarica" sa međunarodnim učešćem - 64rd Conference "Production and Processing of Oilseeds" with international participation, Herceg Novi, 25 - 30. jun 2023.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad
Novi Sad: "Industrijsko bilje" DOO
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-170-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 229-238
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866114
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/133139721#izum.si
URL: https://www.indbilje.co.rs/wp-content/uploads/2023/07/64_Savet_Zbornik_radova_2023.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Stožinić, Milica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.