Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of lysine as the inhibitor on the thermodynamic characteristics on the reaction of oxidation of purpurin by hidrogen peroxide
Назив: Influence of lysine as the inhibitor on the thermodynamic characteristics on the reaction of oxidation of purpurin by hidrogen peroxide
Аутори: Mitić, Snežana ; Miletić, Gordana ; Pavlović, Aleksandra  
Година: 2002
Публикација: 6th International Conference of Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 86-82457-12-x ИСБН није валидан Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866246
URL: https://www.socphyschemserb.org/en/events/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pavlović, Aleksandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.