Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of lysine as the inhibitor on the thermodynamic characteristics on the reaction of oxidation of purpurin by hidrogen peroxide

Назив: | Influence of lysine as the inhibitor on the thermodynamic characteristics on the reaction of oxidation of purpurin by hidrogen peroxide | Аутори: | Mitić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2002 | Публикација: | 6th International Conference of Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 86-82457-12-x![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866246 | URL: | https://www.socphyschemserb.org/en/events/ | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Pavlović, Aleksandra | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.