Резултати

еНаука >  Резултати >  Integrating ICT in the Development of Comparative Advantages of Food Products
Назив: Integrating ICT in the Development of Comparative Advantages of Food Products
Аутори: Prodanović, Radivoj  ; Ćirić, Maja  ; Vladisavljević, Radovan  ; Ignjatijević, Svetlana  
Година: 2020
Публикација: Science, Education, Technology and Innovation - SETI II 2020, 2, Belgrade, Srbija, 2020, 02. okt - 03. okt
Издавач: Beograd, Srbija: IRASA – International Research Academy of Science and Art Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-81512-02-9 Претражи идентификатор
Колација: vol. 2 str. 203-211
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/868035
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Prodanović, Radivoj
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.