Резултати

Назив: | Integrating ICT in the Development of Comparative Advantages of Food Products | Аутори: | Prodanović, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Science, Education, Technology and Innovation - SETI II 2020, 2, Belgrade, Srbija, 2020, 02. okt - 03. okt | Издавач: | Beograd, Srbija: IRASA – International Research Academy of Science and Art Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-81512-02-9![]() ![]() |
Колација: | vol. 2 str. 203-211 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/868035 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Prodanović, Radivoj | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.