Резултати

еНаука >  Резултати >  Correlation of antioxidative activuty with total and individual polyphenolic compounds of dark chocolate
Назив: Correlation of antioxidative activuty with total and individual polyphenolic compounds of dark chocolate
Аутори: Pavlović, Aleksandra  ; Brcanović, Jelena; Krstić, Jovana; Mitić, Snežana; Micić, Ružica  ; Stojković, Milan; Stojanović, Branka
Година: 2014
Публикација: 51th Meeting of the Serbian Chemical Society and 2nd Conference of the Young Chemists of Serbia, Niš
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-054-2 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/869934
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pavlović, Aleksandra
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.