Резултати
еНаука >
Резултати >
Correlation of antioxidative activuty with total and individual polyphenolic compounds of dark chocolate
Назив: | Correlation of antioxidative activuty with total and individual polyphenolic compounds of dark chocolate | Аутори: | Pavlović, Aleksandra ; Brcanović, Jelena; Krstić, Jovana; Mitić, Snežana; Micić, Ružica ; Stojković, Milan; Stojanović, Branka | Година: | 2014 | Публикација: | 51th Meeting of the Serbian Chemical Society and 2nd Conference of the Young Chemists of Serbia, Niš | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-054-2 Претражи идентификатор | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/869934 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Pavlović, Aleksandra | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.