Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritivne tehnike, i specifičnosti u proizvodnji funkcionalne hrane
Назив: Nutritivne tehnike, i specifičnosti u proizvodnji funkcionalne hrane
Nutritive techniques and specificities in functional food production
Аутори: Radulović, Stamen  ; Šefer, Dragan  ; Marković, Radmila  ; Perić, Dejan  ; Bošković, Saša; Milićević, Dragan; Lukić, Mirjana
Година: 2020
Публикација: 25. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske (Bosna i Hercegovina), naučni skup sa međunarodnim učešćem, Teslić, 2020
Издавач: Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-770-7-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 176-179
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/871568
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3460
Пројекат: Молекуларно-генетичка и екофизиолошка истраживања у заштити аутохтоних анималних генетичких ресурса, очувању добробити, здравља и репродукције гајених животиња и производњи безбедне хране
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца