Резултати

еНаука >  Резултати >  DETERMINING THE POTENTIAL OF SUBMERGED FERMENTATION ON WHEAT BRAN FOR PRODUCTION OF XYLANASE
Назив: DETERMINING THE POTENTIAL OF SUBMERGED FERMENTATION ON WHEAT BRAN FOR PRODUCTION OF XYLANASE
Аутори: Gazikalović, Ivana  ; Luković, Nevena  ; Bakrač, Jelena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / International Conference Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists, Belgrade, 2023
Издавач: Belgrade : University, Faculty of Technology and Metallurgy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7401-389-2
Колација: str. 38
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/873053
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7017
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.