Резултати

еНаука >  Резултати >  DETERMINING THE POTENTIAL OF SUBMERGED FERMENTATION ON WHEAT BRAN FOR PRODUCTION OF XYLANASE
Назив: DETERMINING THE POTENTIAL OF SUBMERGED FERMENTATION ON WHEAT BRAN FOR PRODUCTION OF XYLANASE
Аутори: Gazikalović, Ivana  ; Luković, Nevena  ; Bakrač, Jelena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / International Conference Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists, Belgrade, 2023
Издавач: Belgrade : University, Faculty of Technology and Metallurgy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7401-389-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 38
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/873053
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7017
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.