Резултати

еНаука >  Резултати >  Physico-chemical parameters of fresh standard and light mayonnaise
Назив: Physico-chemical parameters of fresh standard and light mayonnaise
Аутори: Rakić, Violeta; Miljković, Vojkan  ; Miljković, Milena  ; Ranđelović, Dobrila; Nataša Poklar-Urlih; Stančić, Nemanja; Gojković, Olivera
Година: 2022
Публикација: IV International Symposium for agriculture and food ISAF 2022
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/873776
URL: https://journals.ukim.mk/index.php/jafes/article/view/1912/1585
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Miljković, Milena
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.