Назив: | Phytochemical Composition of Different Red Clover Genotypes Based on Plant Part and Genetic Traits |
Аутори: | Mikulić, Mira ; Atanacković Krstonošić, Milica ; Kladar, Nebojša ; Vasiljević, Sanja ; Katanski, Snežana ; Miladinov, Zlatica ; Rakić, Dušan; Cvejic , Jelena Helene |
Година: | 2024 |
Публикација: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Издавач: | Basel : MDPI |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 13 br. 1 str. Art. No 103 |
DOI: | 10.3390/foods13010103 |
WoS-ID: | 001139822200001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85181895018 |
PMID: | 38201131 |
PMCID: | PMC10778848 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874337 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4209 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200114 (Univerzitet u Novom Sadu, Medicinski fakultet) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |