Резултати

еНаука >  Резултати >  Phytochemical Composition of Different Red Clover Genotypes Based on Plant Part and Genetic Traits
Назив: Phytochemical Composition of Different Red Clover Genotypes Based on Plant Part and Genetic Traits
Аутори: Mikulić, Mira  ; Atanacković Krstonošić, Milica  ; Kladar, Nebojša  ; Vasiljević, Sanja  ; Katanski, Snežana  ; Miladinov, Zlatica  ; Rakić, Dušan; Cvejic , Jelena Helene  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel : MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 1 str. Art. No 103
DOI: 10.3390/foods13010103
WoS-ID: 001139822200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85181895018
PMID: 38201131
PMCID: PMC10778848
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874337
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4209
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200114 (Univerzitet u Novom Sadu, Medicinski fakultet)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

3
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.