Резултати

еНаука >  Резултати >  Experimental design and the desirability function in the estimation of overall food quality
Назив: Experimental design and the desirability function in the estimation of overall food quality
Аутори: Lević, Steva M.; Lučić, Milica  ; Sredović Ignjatović, Ivana; Onjia, Antonije  
Година: 2023
Публикација: Abstract Book / XXII Congress EuroFoodChem, June 14-16, 2023, Belgrade, Serbia
Издавач: Beograd : Srpsko hemijsko društvo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-083-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 172
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874474
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7055
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7055
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца