Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of thermal treatments on the quality of infant food
Назив: The influence of thermal treatments on the quality of infant food
Аутори: Lugonja, Nikoleta  
Година: 2023
Публикација: 3rd Black Sea Association of Food Science and Technology Congress (B-FOST 2023), 13th-14th December 2023, Belgrade, Serbia
Издавач: Institute of Food Technology, University of Belgrade
The Serbian Association of Food Technologists (SAFT)
European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG)
Global Harmonization Initiative (GHI)
European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)
ISEKI Food Association (IFA)
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-904740-1-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 53-53
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7247
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874753
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца