Резултати

еНаука >  Резултати >  Cherry-the source of potential functional food
Назив: Cherry-the source of potential functional food
Аутори: Čakar, Uroš  ; Lisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita  
Година: 2020
Публикација: Nutraceuticals in balancing redox status in ageing and age-related diseases WGs Meeting of the NutRedOx COST Action CA16112 Belgrade
Издавач: University of Belgrade, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 33-33
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/876678
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5394
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.