Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of gastronomic identity factors on food tourism development in the Republic of Serbia and Bosnia and Herzegovina
Назив: The influence of gastronomic identity factors on food tourism development in the Republic of Serbia and Bosnia and Herzegovina
Аутори: Kalenjuk Pivarski B.M.; Banjac Maja; Šarenac Nemanja; Šmugović Stefan  ; Mlinarević Predrag; Ivanović Velibor; Marjanović Jelena; Pavlović Stevan; Tekić Dragana  ; Đerčan Bojan  ;
Година: 2024
Публикација: Frontiers in Nutrition
ISSN: 2296-861X Frontiers in Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 2023
DOI: 10.3389/fnut.2023.1335943
WoS-ID: 001153804000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85182717195
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/879159
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=135745&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

5
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.