Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of gastronomic identity factors on food tourism development in the Republic of Serbia and Bosnia and Herzegovina
Назив: | The influence of gastronomic identity factors on food tourism development in the Republic of Serbia and Bosnia and Herzegovina | Аутори: | Kalenjuk Pivarski B.M.; Banjac Maja; Šarenac Nemanja; Šmugović Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Frontiers in Nutrition | ISSN: | 2296-861X![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 2023 | DOI: | 10.3389/fnut.2023.1335943 | WoS-ID: | 001153804000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85182717195 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/879159 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=135745&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.