Резултати
еНаука >
Резултати >
The application of physicochemical methods for the analysis of radiation processed food products
Назив: | The application of physicochemical methods for the analysis of radiation processed food products | Аутори: | Rogić, Zorana ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Physical chemistry 2010 : 10th international conference on fundamental and applied aspects of physical chemistry : Proceedings | Издавач: | Belgrade : Society of Physical Chemists of Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82475-17-0![]() ![]() |
Колација: | str. 361-363 | URI: | https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/12410 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/879169 |
Пројекат: | Биофизичка истраживања мембранских процеса: интеракција мембранских рецептора и канала са спољашњим факторима и интрацелуларна регулација | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.