Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of physicochemical methods for the analysis of radiation processed food products
Назив: The application of physicochemical methods for the analysis of radiation processed food products
Аутори: Rogić, Zorana  ; Spasojević, I.; Ignjatović, A,; Mojović, M.
Година: 2010
Публикација: Physical chemistry 2010 : 10th international conference on fundamental and applied aspects of physical chemistry : Proceedings
Издавач: Belgrade : Society of Physical Chemists of Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-17-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 361-363
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/12410
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/879169
Пројекат: Биофизичка истраживања мембранских процеса: интеракција мембранских рецептора и канала са спољашњим факторима и интрацелуларна регулација
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.